Om Imprint Consulting


Imprint Consulting er et rådgivningshus med en stærk vision om at hjælpe virksomheder med at være deres bedste og fremme positiv social og miljømæssig udvikling. Hos Imprint Consulting er vi bredt funderet inden for bæredygtig forretningsudvikling og arbejder ud fra et holistisk perspektiv. Vores tilgang er praksisnær og vi ser det som vores vigtigste opgave at forankre arbejdet med ansvarlig virksomhedspraksis ude hos virksomhederne.Sourcing House skifter navn til Imprint Consulting 

I de seneste to årtier har vi under navnet ‘Sourcing House’ positioneret os i tekstilbranchen ved at arbejde proaktivt for en ansvarlig tekstilproduktion og skabe partnerskaber mellem ansvarlige leverandører og virksomheder.

 

Vi er et hus i konstant udvikling, og i anledningen af vores 20 års jubilæum markerer vi vores udvidede fokus på bæredygtig forretningsudvikling med navneskiftet til Imprint Consulting. Det nye navn symboliserer vores ambition om at sætte et aftryk (imprint) hos både kunder og i verden.


"Siden grundlæggelsen i 2004 har Sourcing House været et navn, der afspejlede vores ønske om at vise vejen for en mere ansvarlig tekstilproduktion. Med det nye navn, Imprint Consulting, reflekterer vi det rådgivningshus, vi er i dag, hvor vi på tværs af brancher arbejder for at fremme positiv social og miljømæssig udvikling.” fortæller Helle Guldbeck Bjerregard, CEO hos Imprint Consulting.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om, hvordan Imprint Consulting ApS kan hjælpe din virksomhed, glæder vi os til at høre fra dig.