B Corp certificeringØnsker I en certificering, der kan rumme hele jeres bæredygtigheds profil og vise alle aspekter af jeres indsatser for at være en ansvarlig virksomhed? Og samtidig blive del af et fællesskab af ligesindede ansvarlige virksomheder? Så er B Corp måske noget for jer.

 

Certificerede B Corporations, også kaldet B Corps, er virksomheder, der er verificeret af det såkaldte B Lab til at opfylde høje standarder inden for social og miljømæssig ydeevne, gennemsigtighed og ansvarlighed. Således er B Corp en virksomhedscertificering, modsat de mange produktcertificeringer der er derude.

B Corp er samtidig en bevægelse, der ønsker at redefinere succes i erhvervslivet, hvor virksomheder bestræber sig på at være bedst for verden, fremfor i verden.

 

Vi hjælper virksomheder med at blive en del af B Corp bevægelsen og opnå ”stemplet” som Certified B Corporation. En standard og en proces der kræver en ambitiøs indsats.


Med en dygtig B Leader i huset og blandt vores samarbejdspartnere, står vi klar til at støtte jer i processen og guide jer gennem certificeringen og den tilhørende B Impact Assessment, der vurderer jeres indsatser inden for de fem forskellige områder: Governance, Workers, Community, Environment og Customers. Dette gøres ud fra en række spørgsmål om alt fra jeres ledelsesstruktur, miljømæssige, klimamæssige og sociale indvirkning, til den måde I inddrager jeres kunder på.

Silke Sønderstrup-Granquist + rådgiver + B Leader

SILKE SØNDERSTRUP-GRANQUIST

Senior Sustainability Advisor

Tlf.: +45 2763 9908

Mail: silke@imprint.dk

LinkedIn

Vi hjælper med:


  • Afdække hvad B Corp rummer af potentiale for jeres virksomhed

  • Koble jeres strategi, formål og forretning med B Corp certificeringen

  • Vi tilrettelægger processen, så I får det bedste grundlag for at opnå minimumsscoren på 80 point

  • I kommer trygt og grundigt igennem certificeringens fem impact-områder

  • Afdække potentialet for, hvordan I gennem jeres forretningsmodel understøtte bæredygtig udvikling

  • I får dokumenteret alle svar korrekt og er klædt på til at trykke ”submit for certification”

Ligesom vores andre ydelser, skræddersyes vores B Corp forløb den enkelte virksomhed. Vi har både kørt korte og intense forløb, samt længere og mere udfoldende forløb. Hvad end der passer jer, jeres deadline, behov for udvikling af dokumentation og ønsker om at bruge forløbet til videre udvikling.


Uanset hvilket forløb I vælger, så sørger vi altid for at få rustet jer op internt i virksomheden, så de relevante medarbejdere bliver bragt i spil og bliver ambassadører for projektet, tager ejerskab over opgaverne og får spredt dagsordenen ud i alle led af virksomheden.


Selv hvis I ikke går efter at blive certificeret, er B Impact Assesment et anbefalelsesværdigt CSR-værktøj, som vi med glæde guider jer igennem.


Er I klar på at starte B Corp certificeringen eller bare nysgerrige på potentialet i B Corp? Så tag fat I voresdygtige rådgiver og B Leader Silke.